Godnatt

Godnatt allihopa :)
Nu ska jag sova. Skulle egentligen kunna vara vaken mycket senare, och bara slappa och se på tv, men det är nog bra att inte vända dygnet så mycket sista dagarna på lovet. Hahahha, nu lät jag gammal :]

Sara

Deprimerade lakrits :(

Ska börja med att säga att filmen vi såg igår, Trick r Treat, inte var den bästa jag sett, men lite småhäftig, då den innehöll en pumpa som mördade folk med godis ;)

Också, grattis Sara, nu har jag lyckats sitta en HEL DAG utan att göra ett SKIT! Mår inte bra av det då jag känner att det är en hel dag av lovet som bara slösats bort, fan :( Kanske inte låter så farligt men jag är verkligen en sån person som måste göra något på dagarna, även om det bara är typ att fara till skolan.

Men imorgon händer det nog lite saker iaf. En del av släkten kommer hit för att fira pappa, sen på kvällen blir det Bodaboo, vilket var bestämt för ett år sedan! :)

På förmiddagen ska jag se om mamma vill fara på gravarna och tända några ljus för min morbror Jalle och min kompis Minethe.
Gud vad jag saknar dom, det känns extra jobbigt nu vid allhelgona och varje gång vi far till gravarna så försöker jag hålla mig för att gråta men det går inte, allt känns så himla tungt.


Man vill tro att det kommer att bli bättre med tiden, och det blir det på ett sätt, man tänker inte på det lika ofta. Men när man väl gör det känns det precis som att det hände igår..

Sara

Ajaja

Nu sitter jag och tråkar hemma som vanligt, vet inte vad jag ska hitta på idag riktigt, men det blir säkert något spännande ;)

Det var kul igår iaf, vi vart 8 pers, alla var utklädda dessutom, det var oväntat. Amanda har nå bilder från igår så hon får väl lägga ut dem när hon ids :P

Nu håller Ll på att sms:a om att han har ont i ögat.. Inte så kontigt kanske med tanke på att jag råkade knäa han i ögat igår x) Aj? Ja enligt han iaf.. hehe, sry ;)

Ska försöka hitta på något att göra nu :)

Sara

Halloweenmaskeradfilmkväll <- långt ord :]

Ikväll blir det Halloweenmaskeradfilmkväll här hos mig ute i garaget, Amanda kommer snart så vi ska fixa lite där ute och sen ska vi kanske fixa nån spökstig eller nått x] Bor ju som mitt ute i skogen så det finns ju plats iaf.

Vi ska se filmen Trick 'r Treat, en skräck från 2008 tror jag, så den är ju inteså gammal. Har hört att den ska vara bra så vi får hopas på det :)

Nu ska jag och möta Amanda som kommer hit på cykel, känner kylan redan nu...

Sara

Michael Jackson's This is it

Kom nyss hem från bion, har varit med amanda och sett Michael Jackson's - This is it. Jag tycker den var riktigt bra och det var som skön stämning i hela biografen.

Förutom att själva filmen var bra så var det andra saker som höjde stämningen lite yttligare, till exempel så var det en kille som var utklädd till MJ, från topp till tå, med den vita handsken, hatten och allt. Efter filmen vill jag gå och fråga om hans autograf, bara för skojs skull, men Amanda tyckte att jag var för pinsam, så jag hoppade över det. Haha.
När de visade nå snygga danssteg så började några i publiken att applådera, och jag själv var inte sen att haka på ;)

Vid insläppet då "biokillen" skulle riva biljetterna så var det en tjej som helt plötsligt utbrast i ett typiskt MJ-ljud, eller var man nu kan kalla det :P
Och nder ett ställe i filmen så såg man att alla på scenen konsentrerade sig väldigt mycket, sen kollade Michael upp och log och såg riktigt glad ut, då var det en tjej i publiken som ba "ååh" så att alla kunde höra det, det var lite kul.

När filmen var slut så var det många som började applådera och alla gick inte iväg direkt heller, utan satt kvar och kollade på eftertexterna då de spelade lite av hans låtar.

Det var helt klart en annorlunda bioupplevelse jämfört med hur alla brukar sitta tysta och vara rädd att ge ifrån sig nått ljud när de är på bio, man vill ju inte störa de andra.

Jag tycker att det var en riktigt bra film och kan tipsa alla som gillar hans musik borde se den! ;)



Sara

Grattis pappa

Idag fyller min pappa år, grattis till honom :) Hoppas du har en bra födelsedag :]

Igår så sov jag över hos Amanda :)
När jag kom dit så spelade hon en skiva med en massa "sommarmusik" och stor del av låtarna innehöll spanska, vart nästan stolt när jag förstod vad som sjöngs x] Vi började att se på Män som hatar kvinnor, men den var inte så bra, enligt mig iaf, så vi stängde av den.
Vi kunde inte se på tv heller egentligen för att det var nått fel med fjärrkontrollen som behövs för att starta boxern, men jag lyckades fixa det med mina magiska skills så vi fick igång tvn iaf ;)

Sen när vi skulle sova så hade vi lite problem med att få täcket att räcka till, vi skulle sova skavfötters och det fanns bara ett täcke, och vi fick inte täcket att räcka över bådas fötter. När Amanda hade täcket över sina fötter så höll jag på att kvävas där under täcket för jag fick ingen luft.. Det är ett stort problem med att vara så kort som jag är x] Så vi  låg och smådampa och hypra ett bra tag innan vi kunde somna :P

Idag har det inte hänt så mycket, har firat pappa litegrann och ikväll ska jag på bio med Amnda och se Michael Jackson's - This is it. Filmen börjar den udda tiden 21.01, varför den där minuten över har vi inte listat ut än, men det finns säkert en anledning till det också :P

Nu ska jag göra mig klar för bion, hoppas den är bra :)

Sara


Skype

Nu har jag pratat med John och Emanuel i telefon, eller via skype rättare sagt, i tre timmar i streck.. Brukar prata i telefon länge, men det var lite oväntat med dem :p HAHA


Från i sommras på en filmkväll. Johns vackra skapelse..,

Godnatt, Sara ;)

Surtant

Har nyss kommit hem från stallet, har varit och kolla på Amandas ridlektion :)
Var ju i hundrastgården tidigare idag, glömde att ta nå bilder men men.

Iaf så påväg till rastgården så var Tayzon allmänt jobbig och dragig och var på väg in i cykeln flera gånger, så var det två personer som skulle cykla förbi och Tayzon stod ivägen, så jag sa att han skulle flytta på sig och drog i kopplet men han flyttade sig inte så jag tog tag i honom och drog bort honom.
Fjantig som han är så tjöt han till, då tittade tanten som cyklade förbi tittade på mig efter att hon cyklat förbi som om jag va galen, vart typ sur på henne och fråga varför hon stirra som om jag var ett monster eller nått och så svara hon att jag måste vara snäll med hunden och hon lät som att jag ver riktigt hemsk!
Jag svara att jag är snäll med hunden och att hon inte behöver lägga sig i vad jag gör, blir så sur när folk ska lägga sig i hela tiden! Som om jag skulle vilja göra illa min hund.. Usch :( Tyvärr lät jag nog inte så trevlig, men vart bara sur..

Nu ska jag iaf kolla på King of Queens och prata klart med John och Emanuel som jag pratar med via Skype :P

Sara

go outside and take a walk

Hejhej

Ska snart ut till hundrastgården med Tayzon och träna lite, ska se om jag kan få nå bra bilder att lägga upp sen :)
Ska nog försöka träna lite följsamhet idag, eftersom att han ibland tycker att det är mer spännande med saker runt om än att koncentrera sig på mig :P
Får se hur det kommer att gå, förhoppningsvis är det ledigt där också, sist vi var dit så var det redan tre hundar där, och det är ju många som är rädd för min lilla vovve, men jag älskar honom iaf :] Haha


Snyggaste bilden, jag vet ;)

Sara

Desperate Housewives

Hejhej :)

Nu sitter jag med mamma och Mimmi och kollar på Desperate Housewives. Hinner ju inte kolla på det på tisdagarna för träningen så det blir att följa det på söndagarna istället.

Min mobil har helt slut batteri nu och jag har inte min laddare här så jag måste se om jag kan låna av någon snäll själ



Sara

[REC]

Vi har just sett klart en skräckfilm som vi hyrde tidigare idag.

Det började med att vi insåg att filmen var på spanska och att den handlade om nå filmteam som alltså filmade hela filmen, så kameran for omkring hela tiden. Ungefär tre minuter efter att filmen börjat så gav vi nästan upp, men vi fortsatte iaf. Det tog ungefär en halvtimme innan filmen började bli intressant och i slutet så satt vi och skrek "NEEJ!! Gå inte upp dit!!" ungefär ;)

Står ni ut med en seg, spansk film men vill se en hyfsat läskig en så kan vi rekommendera den ;)


braaa låt


hej

kortfattad dag:

vaknade
smsade sara om dagen
åt smörgåstårta till lunch
duschade
stan
hyrde film
köpte godis
buss hem
midda
bil till sara
tv
godis
ut runt a-torp med tayzon, mimmi, sara och jag
in
film
och nu dator/tv

tack och hej leverpastej

/Amanda

Let it snow, let it snow, let it snow.

Sitter och pratar med Amanda och vi försöker komma på något att göra idag, vi vill ha snö och att vitberget ska öppna så att man kan åka slalom! Än så länge är det inte så mkt snö här, men nog för att man ska börja längta efter vintern.


Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu.

Längtar ni också till vintern? Eller vill ni hellre att sommarn ska fortsätta året om?

Vinter?                          Sommar?

Sara =)

Drygt med buss

Hejsan :)

Har skrivit två andra inlägg tidigare idag, men ingen har kommit ut på bloggen, skumt..

Nu är jag iaf hemma och sitter i vardagsrummet och chillar och lyssna på musik, det var drygt som vanligt på bussen, men lite extra drygt idag eftersom att det var någon som satt på bussen som lukta svett, blää! Det var inte mys, men nu är jag ju som sagt hemma iaf :) Och jag ska kanske inte klaga nu då eftersom att det är flera i klassen som har betydligt mycket längre resa idag än vad jag hade.

Blir nog bara att chilla ikväll iaf tror jag och ta det lugnt, är hur trött som helst.. :)

Sara

Lite sur? tror det ;)

tjenare :)

Den här dagen har väl varit ganska bra, vi hade matlagning på engelskan och jag och Jennifer gjorde Filippinsk pippi, det vart ganska gott faktiskt :) På idrotten hade jag kondition, och det var aerobics som gällde ;) vi skulle sätta ihop egna "nummer" eller vad man nu kan kalla det, och visa upp för resten av grupperna, kan säga att det var typ inte så mkt idéer från de flesta i min grupp, t.ex från mig, men vi fick då ihop ett program iaf.

Annars idag har jag städat, bakat kladdkaka, och dampat på en av rumskompisarna... Det kan aldrig få vara städat här, speciellt inte i köket, man rymmer knappt att ha saker på bänken. Så ja vart lite less tillslut, tror hon vart ganska sur på mig att jag skällde ut henne, men då får det vara så.

Nu ska jag plugga lite, sen sova ;)

Godnatt alla läsare :)

Sara

dance dance dance

Tjenna :)

Idag har det varit skola i vanlig ordning, hade prov i veterinär sista lektionen och tror att det gick ganska bra, när jag skulle gå därifrån och såg va klockan va så insåg jag att jag suttit med provet i 1,5 timme, och jag var inte ens sist kvar! Så, av nån anledning så tog det ett tag, var inte ens särskilt svårt egentligen, bara drygt.

Nu ikv har jag och Jennifer varit iväg och provat på streetdance :) Det var kul, men jag hängde inte riktigt med, blir nog bättre med tiden om man nu ska fortsätta.



Annars så händer inte så mkt här, också det i vanlig ordning ;)

Skulle egentligen nog behöva plugga till nästa prov på fredag nu, i spanska, men det kändes himla drygt... Får se hur det blir.
Men hur som helst, Adiós

Sara

rosaa


john och sara

saras fötter

sara :P


några bilder från i fredags efter skolan då vi va på stan jag, sara, john och mia :)

/Amanda

Udda sport

Som många säkert vet så har de flesta skolorna i USA skollag i olika sporter, till exempel fotboll och basket.
Upptäckte en lite udda sak som Princeton University i USA har på deras skola.
De har nämligen ett Quidditchlag, den ni ;)

Läs mer och se bilder från det här! :)

Det hade varit lite kul att kunna fara och se på någon sån match någon gång x)
Vad tycker ni läsare?

Sara


lördag

lite bilder från idag på stan:P


/Amanda

Mopeden tycker inte om mig?

Idag har jag och Amanda varit på stan, vi stod mest hela tiden och kollade på när folk åkte snowboard på torget, haha.
Det var kul, men kallt, kylan börjar komma hit nu, blää.

När vi då skulle köra hem med mopederna så startade knappt min, efter ett bra tag iaf så gick den igång och så hann vi köra i ett halvt kvarter innan mopeden gav upp helt och vi vart stående utanför Hemköp i nästan en halvtimme i väntan på min pappa.
Det slutade alltså såhär


En bild från när vi stod på torget också då


Tog fler och bättre bilder med Amandas mobil, som hon får lägga upp sen då :)

Nu ska jag räkna lite matte, wiiho vad roligt..

Sara

na na na na na



braaaa dunk i den om man har en bra sterio med bas :D

/Amanda

Flax flax flax flax flax


BÄSTA LÅTEN I VÄRLDEN!!

We lööve it :)

Saranana

Hihi

Sitter på bussen nu och har haft tillgång till internet hela vägen från Umeå, hur gr8 är inte det?? Vet inte hur det går till riktigt med det spelar ingen större roll :P

Dagens höjdpunkt ;)

Sara

Lök

Inläggen minskar, besöken minskar och förvånande nog så minskar kommentarerna också, hmm, dags att göra något åt det kanske? ;)

Idag på biologin så skulle vi kolla på kromosomer i en vitlök, det stank jävel typ för vi brände det i nån vätska så det skulle bli varmt ocskå blabla..
Men iaf så kunde vi se celldelning in action, mkt spännande om man säger det så ;) Hehe

Nu ska jag till Ica iaf och köpa nått till middan, så vi höres väl ;)

Sara

tjo:)

idag har jag varit och simmat på örjanshallen med sofie:) det var väl kul:P
idag på idrotten så var vi i gymmet:) och då blev jag bara ännu mer pepp på att börja gymma:D som jag ska göra:P på skolan och ett annat gym ;) ehh
men nu ska jag fortsätta nörda spel på jesper.com :P hehe skit kul

hejdå

/Amanda

cykelpump :)

Chacha ;)

Ska ta och cykla ner till shell och pumpa cykeldäcket som tycks vara tömt och sen ska vi till ica och handla frukost, vi har som slut :P

Långt, mkt värt blogginlägg. ;)

Sara

Need no words..

Den här filmen kollade vi på under biologilektionen.
Den talar för sig själv..



Sara

10.38

Hejhej :)

Igår var vi några stycken på stan på street, vilket innebar att vi stod på stan klockan tio på kvällen och delade ut gratis korv. Eller ja.. de andra gjorde det, samtidigt som jag, Amanda, John, Emanuel, Sofie och Amelia satt på en bänk och sjöng, bland annat "Varmkorv-boogie", vi tyckte den passade bra in ;)

Vi sjöng även "Ring of fire" vilket kanske inte passade lika bra in kanske, men det var kul ändå, de som gick förbi oss tyckte säkert att det lät vackert :]

Kallt var det också, när jag kom hem så hade jag ingen känsel i fingrarna efter att ha kört från stan till Innervik, trots att jag hade två par vantar, men det är väl sånt man får ta. :)

Nu ska jag fortsätta med att göra precis ingenting, så ha det bra alla :)

Sara

Korv x)

Hej du :)

Har suttit vid datorn sen jag vaknade klockan halv nio i morse, det känns tråkigt och värdelöst att det inte händer nått "/ Ikv kanske det blir stan för att träffa lite folk från pingst som delar ut varmkorv, så alla som vill ha gratis varmkorv, ni vet vars ni ska! ;) haha.

Pratar med Amanda i telefon nu, så det är typ jobbigt att skriva så jag skriver väl kanske sen ;)

SarA

.

fan, jag har influensan :S men det är inte så farligt, det är bara som en vanlig förkylning ;) så det är inte så farligt, men det kan de bli om man har en annan sjukdom också. men det är inget att oroa sig över :D

hejdå

/Amanda

10.26

Hej hej :)

Det blir nog att fara till Moskosel med pappa och Lill i helgen eftersom att jag inte vill bli sjuk.
Har ingen aning om vad vi ska göra där, men med 99% säkerhet så kommer det inte finnas nå internet eftersom att det är mitt ute i ingenstans "/

Jag hade hoppats på att slippa spanskan idag, vi gjorde det igår eftersom att läraren hade vård av barn, men nej självklart så ska han vara här idag så att vi måste ha läxförhör + att jag kommer hem 2 timmar senare eftersom att jag missar den tidigare bussen, för 40 minuters spanska! :(

Nu har vi svenska iaf, och jobbar med satsdelar, det känns lite  bekant efter de senaste veckorna men snart är det slut iaf ;)

Sara

Och Mimmi (min lillasyster), du får krya på dig! :*


oj oj "/

Ett av de största utbrotten i landet av svininfluensa i Skellefteå, shiit, kanske inte blir att fara hem i helgen då "/ Vill ju inte smitta hela skolan, aja, får se hur det blir med det..

Nu får alla mina skellefteåfriends hålla sig friska! Sådetså :*

Sara

12.18

Hej hej, jag sitter i ett fönster :] *stolt*

Haha nae men jag vet inte vad jag ska skriva, kände bara att jag var tvungen att blogga om något :P

Nu ska jag ha biologi, vi ska jobba om genetik, det blir säkert roligt.

Tjing tjong ;)

Sara

svininfluensan



hej, kl är efter tolv på kvällen och här sitter jag och väntar på besked från sjukhuset :O min pappa var tvungen att fara in akut till sjukhuset, så jag och min brorsa blev ensamma hemma.
vi satt först och väntade på att få höra vad det var för fel på pappa och det visade sig att det nog är svininfluensan och lunginflamation, men de visste inte säkert så de tog nå prover som vi skulle få veta sen, och jag och brorsan får veta det då maria ringer hem (om hon nu gör det, känns som en evighet). inge kul det, så det betyder att även jag kan vara smittad :S
nu sitter vi uppe och väntar på att de ska ringa och säga om pappa ska ligga kvar på lassa elr om han får komma hem.
blev lite rädd då jag såg hur pappa mådde tidigare ikväll, och dessutom så var vi ensamma för maria var på nå möte som hade med jobbet att göra... så jag försökte ringa henne då det skulle vara slut (mötet) men det tutade bara upptaget, och jag ringde och ringde men det ända jag hörde var upptaget tonen. åh vad irriterande :S men tillslut svarade hon, och sa att hon hade pratat med sin dotter, men att pappa redan hade fått tag på henne och sagt att han måste på akuten...

ja så ser min kväll ut "/ hur ser eran ut?

p.s. det som även gjorde att jag jagade upp mig ännu mer var att det hänt en tragisk sak i familjen nyligen som jag inte vill gå in på! d.s.

/Amanda

19.49

Måste bara säga först att jag stör mig på mina egna rubriker, men jag kommer inte på något annat att skriva ;)

Idag efter skolan så for jag och Jennifer för att titta på hästrna och träffa ägaren :)
Det var typ jobbigt att cykla x) Jag hade typ inge luft i däcken och Jennifer har fel på växlarna så det var inte så kul det men.

Vi fick träffa poarna och ta in och borsta dem. Dom heter Kurir och Gasyco, vet inte hur det stavas :P Men de kallas för Kurre o Gasse. Det är Gasse som jag kanske kommer att få ta hand om :)

Nu sitter jag i min säng, kollar på tv och pluggar matte, självklart med en godispåse nära till hands, hihi<3 Tog bara en liten paus för att blogga.

Ikväll blir det Desperate Housewives! Oj vad länge jag väntat på det, men klockan bara segar sig fram som en snigel ungefär..


En bild på Gasse :)

Nu ska jag nog ta och plugga lite mer innan det blir tv :)

Sara


Ps. Jag har en vit/grönrandig gris med en blå halsduk och röd svans, hihi, tack Amanda :*

alla sjuka förutom jag :D

hejhej, nu är det så här att alla här är typ sjuka :O men inte jag :D (stolt)

men iaf idag har vi haft yrekes studiedag och då har vi varit på ett förståndshandikapp- och äldre boende före lunch och efter så var vi på lassa :) det var kul att få komma bort från skolbänken och komma ut och se hur det går till :P hehe

men nu ska jag gå och plugga för proven i veckan och nästa vecka :S

hejdå

/Amanda

08.37

God morgon :)
Tänkte börja säga tack för alla kommentarer vi har fått om bloggen <3 :)

Vaknade för ungefär en och en halvtimma sen och tänkte då gå upp eftersom att jag bruka gå upp vid den tiden. Så jag öppnade datorn och startade mobilen (dålig vana, kanske inte det första man borde göra när man vaknar?) och efter inte så lång stund insåg jag att jag har sovmorgon idag! Till 12.05, men ändå hade jad ställt klockan.. Det är farligt att börja samma tid varje dag utom en ;)

Idag är det ju ganska chill på skolan men jag känner mig ändå bara stressad för jag måste bestämma om jag ska fortsätta cheerleadingen innan träningen börja ikväll.. Känns som att det kommer att bli för dyrt med alla bussresor tyvärr.

Men igår så fick jag och Jennifer veta att det är en som bor ungefär 4 km härifrån som behöver lite hjälp i hennes stall så vi hörde av oss till henne och vi ska få komma dit någon dag och träffa pållarna :) Det ända som är då är väl att det kommer nog bli lite jobbigt i vinter att ta sig dit i kylan, det brukar ju komma hyfsat med snö här på vintrarna :P Plus att hon skulle flytta, fortfarande runt här men vi vet inte vars.

Så det kanske blir det istället för cheerleading??
Det var dagens I-landsproblem det ;)

Nu ska jag ta och duscha och sen borde jag räkna lite matte.. :P

Ha det bra!

Sara

Bussss..

Ännu en måndag och ännu en skolvecka, nån som är pepp över det? Inta jag iaf :(
Eftersom att vi hade skola i lördags så vart det bara en dag hemma och jag hann inte ens träffa nå kompisar för det spöregna hela dagen. Först regn, spöregn, hagel, spöregn, regn och snö "/ Inte det bästa väder man varit med om.

På bussen igår så hade vi just kört in i ume (vet inte riktigt vars vi var) men då stannade vi vid en busshållplats. Vi stod där ett ganska bra tag och efter typ 5 minuter stängdes busse av. Vi stod ett tag och sen släcktes alla lampos och det vart kolsvart. Alla började undra vad som höll på att hända.
Efter ett tag lyste lamporna igen och bussen startade. Efter ett tag hände precis samma sak igen och alla blev typ bara irriterade.
När bussen startade igen och vi började rulla så hann vi bara göra det i typ en meter, sen börja hela bussen hacka och så gav den upp igen -.-'.
Efter en kvart så for vi igen mot busstationen.
Det resulterade att jag missade anslutningsbussen till vännäs så jag fick ta en buss så jag fick lov att åka förbi vännäs, hoppa av mitt i skogen nånstans, byta buss och åka tillbaka.

Det var inte den roligaste resan.

Nu ska jag lyssna på läraren och stänga datorn så, toodels ;)

Sara

amanda och sara i vännäs :D

tjo :) här kommer bilder från idag i ume och vännäs ;)



ser ni vem som är blond igen :P hehehehehehehheheeheh :D



jag har även hittat en till "bästis" hahaha han går i saras klass :P heter isak xD skulle spöa han idag då jag va me till deras skola, men det blev aldrig :P hehe


/Amanda

dikt

Halkigt på vägen

Amanda körde igår över två små fötter.

John sprang flennande mot sjukhuset.

Då såg Emanuel en ambulans så fin.

Tre gånger den tutade för Amandas offer.

Alla halkar bland is och snö.

Hösten är här och kyler.

Amanda kör vidare och lämnar lilla John.

På ensamma trottoaren vid vägen.

 

Av: Sara (och lite amanda)


Veckan :)

Ett bra exempel på hur tunna väggar det är i lägenheten: man hör vilken låt som grannarna på våninge nedanför spelar.. Annars så om det är någon hos grannen som öppnar en dörr typ så kan det låta som att det är i dörren här i hallen.
Har blivit bortskämd av att bo mitt ut i skogen i hus utan grannar :P

Har ju blivit lite uppdatering från mig i veckan, men en liten sammanfattning:
  • Har varit och provat cheerleading i veckan, tisdag och torsdag. Igår på träningen råkade jag sparka en tjej i huvudet när jag skulle göra en mjukis  Kände mig lite dum efter det..
  • Massor med kladdkaka ;)
  • Har blivit mobbad av Isak halva veckan för att jag och Jennifer satte oss på vad han tyckte var hans plats på biologin, haha, we are evil :) Han har stängt min dator på lektionerna, en tragedi då man lyssnar på musik, hehe.
  • Jag och Jennifer hade lite smått, eh ja jag vet inte vad jag ska säga, men resten av de som satt på bussen på väg till vännäs igårkväll var nog inte så glad på oss, vi satt och sjöng bland annat, förlåt. <3 Busschauffören var jättetrevlig dock, vi sa att vi skulle till skolan så han hoppade över en busshållplats för det vara bara vi kvar på bussen, också skjutsade han oss till skolan :)

Amanda sitter nu på bussen och på väg hit! Blir kanske att gå till Frasses och äta när hon kommer fram och ikväll ska vi väll hitta på något. Hon skulle visst ha med något till mig, undra vad det kan vara? Nån sorts maskot sa hon, någon som kan gissa vad? =D

Nu ska jag se på tv, städa litegrann och sen gå ner till busstationen om en timma för att möta Amanda :)

Sara

Go svamp!

Sitter i klassrummet nu och har biologi, vi ska jobba med svamp, hur de är uppbyggd och vad man använder de till.
Vi ska skriva upp på tavlan vilka positiva och negativa egenskaper olika svampar har, det känns mycket spännande och peppande.. inte ;)

Just nu står det på tavlan:

Bra: används som mat
Dåligt: fotsvamp

Det känns ganska utvecklat det hära ;) aja nu ska jag forstsätta att läsa om svampens fantastiska värld.

Sara

tagga :D

imorn beger jag mig till vännäs för att hälsa på sara :D längtar skit mkt :P vi ska vara hos henne till på lördag, sen åker vi hem :) vi funderar på att göra något tsm med vår kära vän kw men vi har inte frågat än, men om du ser det här så får du gärna kommentera och säga vad du tycker ;) hihi

/Amanda

RSS 2.0