Namnsdagsbarn :)

Grattis på namnsdagen Amanda (dagens namn är Maria, Amandas mellannamn) du är bäst babe :* <3

Sara ♥

gu va kul :D

jag känner hur glädjen bara sprids inom mig :D nästan alla mina kompisar har gått och skaffat sig en pojkvän elr flickvän :P inklusive mig :P men de vet alla redan om :D

Jag ♥ Tim
Sara ♥ Ville
John ♥ Linda
Simon LL ♥ Thea
Mia ♥ Simon

hihi gu vad roligt :D kan inte sluta le då jag tänker på det :D

/Amanda♥


Skellhell :)

Tjaa :)

Nu är jag i ske-å igen, två veckor sen men det känns som en evighet! Skulle vara med Amanda ikväll men det sket sig, får sitta och chilla vid datorn istället, plugga lite för biologi- och kemiprovet, visst låter de som en kul fredagskväll? ;)

Imorgon blire filmkväll hos KW, sen på söndag så ska jag träffa Claudia! Min kusin som jag inte har träffat på jättelänge så de ska bli kul! <3 :)

Jag har inte nå mer att blogga om just nu känner jag, så jag skriver väl kanske senare:)

Sara

vårdlektion

hej, nu sitter jag här igen och skriver ett inlägg på vården :P vi har nyss haft lunchrast och då sålde dom sockervadd i kaffeterian :P så då blev de att kladda i sig de innan vi började :D de va kladdigt men gott :) men nu ska jag fortsätta jobba :) hejdå hare bra ;)

P.S. jag och sara ska typ va med varann ikv men vi vet inte va vi ska göra (som vanligt) men om nån har ngt förslag så säg gärna till :D D.S.

/Amanda♥


Tja coolingar;)

Hej :)

Sitter och chillar musik med Jennifer och Ville och gör typ ingenting. Hade världens mest dryga dag på skolan idag med en massa dryga ämnen, inte kul ;)

Nu har jag och Jennifer varit och sagt upp lägenheten! Så nice de är, också har vi skrivit upp oss på att vi vill ha en tvåa till hösten :) Hoppas att det blir bra.
Nu ska Ville få skriva lite för jag kommer inte på något mer att säga ;)

Tjenare de the awsome Ville här igen;), var ett tag sen jag blogga men sånt är livet:P, allt bra med alla i som läser? ah men de ju självklart de är:P, så nu till saken jag skulle berätta, de så här att jag ligger i Saras säng och skriver detta fina inlägg, så ikväll/inatt äre hockey dam laget, Canada mot USA de så himla nice!!

och de var awsome igår när kolla Canada mot Ryssland de var riktigt nice första perioded som jag palla kolla så vart de 3 - 0 till Canada.

Sen ett hemligt meddelande jag inte får skriva här. så puss o godnatt ;) mohaha klockan är dock bara 16.50

Sara & Ville

vårdlektion

hej, nu sitter jag här och väntar på en i vår grupp :P vi ska börja ett grupparbete om läkemedelslagar tror jag de va x) (bra koll) hehe men de känns ändå drygt :P

men nu ska vi planera arbetet :) hejdå

/Amanda♥


hockey

Godmorgon :)

Jag är typ död nu, jag har fysik och är trött som ett as.
Var vaken igår till typ halvtvå för att se hockeymatchen, Kanada - Ryssland, kollade bara på första perioden, och inte ens hela den men det hann bli tre mål till Kanada iaf, skillade var dom må jag säga ;) För dom som inte vet så vann Kanada med 7-3 iaf :)

Nae nu ska jag dö, eller jobba lite med fysik kanske, ni lär ju märka om jag bloggar nå mer sen ;)

Sara ♥

tack

Tack för att du alltid finns vid min sida då jag har
det jobbigt.
Du får mig att må bättre och du finns alltid där.
älskar dig gumman du e en riktig vän♥

/Amanda♥


onsdag :P

heeeeej alla glada ;)
nu har jag lånat mammas dator igen :D jag kom hem för typ en timme sen :) jag, älsklingen, john, linda och martin har varit och badat på edda :P men innan vi tog oss till edda så var vi tvugna att gå till kaplan och tillbaka :O bara för att en viss tim lyckats glömma sin väska där x) hihi
de va sjukt kallt men vi överlevde =) 

imorn ska jag vara med tim och de blir säkert att vi är hos mig för vi har mest varit hos honom :D men de gör inget ;) 

älskar dig tim <3<3 07/11-09♥

/Amanda♥ 


Awsome;P

Tjobres awsome ville här igen;),  nu äre så hära att Sarish och Jenniferish har vart i skolan o tråka sig som vanligt o ja ha chilla;) mohaha sara gillar inte att chillar när hon är i skolan, men så är livet de som awsome haha XD, ahmen till nutid jag sitter hemma hos sara i köket och skriver detta medans Sara o Jennifer pluggar lite kemi inget jag gillar haha.

Och nu till alla som läser detta ofta så är jag Ville virkkunen the awsome dude that loves Sara:P nae nu äre slut från Sneaky Sneaky pete;P

måndag

heeej, nu har jag snott mammas dator ett tag :P idag kom jag hem från vännäs :) sen for jag dirket till min praktik plats där jag jobbade från ett till sju :) sen har jag inte gjort så mkt mer, jag ska ta och gå och lägga mig för jag börjar kl ått imorn :O har praktik då också :P
jag längtar till imorn efter jag slutat för då ska jag träffa min älskling som jag inte träffat sen i frdags<3

godnatt

 
                                                                          /Amanda♥


Naturvetenskapshistoriaprojekt..

Naturvetenskapshistoriaprojektrapportskrivningsinformationskompendiumsikonansvarig!

DET är ett långt ord som vi använder oss av just nu på svenskan, och något som vi ska joba med, ett naturvetenskapshistoriaprojekt alltså ;)

Hahhaha

Asså jag håller på att dö nu, för det första så är jag hungrig som ett as! Plus att Jennifer startade en låt nu som gav mig en skrattattack, inte bra! x]

Shut up mom I'm on MSN!
Just for u Jennifer, and u know it! ;)
Just dance, bad romance, now let's copy pokerface ;)

Sara

hear the bass skinny waist now let's copy pokerface


Kangaroos


Godmorgon :)

Jag och Amanda vaknade för typ en halvtimme sen, nu sitter vi bara och ser på tv, Amanda stickar på en mössa som jag ska få, den är nice ;)
Idag ska vi väl försöka hitta på något att göra, men det är inte det lättaste här in the big Vännäs. Men nånting ska det väl bli! :)

Igår kväll såg jag, Amanda, Jennifer och Ville på melodifestivalen, det sög som vanligt, sen såg vi på Catwoman som var något bättre.

Nu orkar jag inte skriva nå mer, det känns inte som att jag had nått vettigt att säga ;)

Sara ♥

Hellyeah

hej

Vi sitter och fettar oss i Saras säng nu, vi ska bli feta! ;)

Igår kväll så var vi (Sara, Amanda och Jennifer) med Ville, Gustav och Liselott här hos oss och sjöng singstar, behöver jag säga att vi vann? Vi ägde!! ;) haha.

Vi bjuder på den där då;)


Nu ska vi fortsätta att feta oss och göra ingenting ;)

Sara, Amanda, Jennifer

Tjena fan!

Tjobres ville här hemma hos Sara, de awsome haha, hon vet inte om att ja skriver detta så säg inget....
Så nu i kväll så har jag vart hos Sara o Jennifer så har vi hemta Amanda från buss stationen i vännäs de äger, sen så har vi ju typ ägt i singstar, så klart så vann ju ja för ja är ju awsome!

Och nu sitter Amanda å lyssnar musik, och påstår att ja inte kan skriva "Jag" fast de ju helt klart inte sant för ja kan självklart skriva "Jag" om ja vill vilket är awsome. mohaha shingelling era tuttstrutar som läser detta;) Awsomeness rules

Hej hej hej hemskt mycket hej

Hej Saras och Amandas bloggläsare!
Hur är det med er då? =)
E de bara bra? =)
Så bra! =)

Idga har vi haft ett hemskt matteprov, vet ni hur jävla svårt det var?
Jag dog!
Hoppade över tre tal =(
Men sen gick jag tillbaka till de talen och gjorde dem =)
Jag hoppas at det gick bra och att Gunnar förstår mina fina uträkningar x)

Till veckan har vi kemiprov också... =( Inte kul och stackars Sara har ett himlarns veterinärprov till veckan. Det enda vi ha på ridningen är typ uppvisningar... :P Hahaha, mamma vill komma och kolla på det men jag vet inte... Då blir jag ju än mer nervös :O

Ska jag gå och vara social kanske? =)

I think sooo! ;)

(den här ska vi lära oss ihelgen!! Säger vi som)

Pusshej/Feffe


Hemskt

Jag hatar att prata inför folk :(
Hade nyss redovisning inför klassen om klimatet. Usch!
Men det gick bättre än förra gången iaf, det var inte kul.

Sara ♥

Tamales



/Amanda♥


tjoo

Hejhejehjeh
Jag har druckit en massa cola nu så det är inte mitt fel att jag är som jag är ;) (enligt jennifer) haha

Jag och Jennifer är hos Ville och bara sitter och drygar och lyssnar på musik. Vi började att se på en film, Inglorious Basterds, men vi gav upp efter typ halva filmen för att den var så jävla seg så de inte va sant. Men nu ska vi typ chilla sen ska jag och Jennifer dra hem och sova så vi får godnatts sömn;) Hhaha, jag är typ död redan nu.

Sara ♥

Hahahha



Visst är dom snygga? ;)
Amanda och Evelina i klassen :D

Sara ♥

This is... a tree!

Just so you know ;)

Nu har vi engelska, vi ska läsa en text om Canada, sen svara på nå sant/falskt frågor, hög nivå på lektionerna som ni kanske märker? ;) Hahha, nae men vi brukar inte ha det så chill hela tiden...

Jag och Jennifer sitter och svälter just nu, en halvtimme kvar till lunchen.. It sucks.
Sen efter matten så har vi veterinär och då ska vi på nå katteri och kommer inte tillbaks förrän typ klockan 5 (!), ååh, hela dagen försvann där känns det som.

Måste ut och försöka sälja restaurangchansen också sen, men det går inte! Det verkar inte vara nån här i Vännäs som typ jobbar och äter i Umeå! jag kommer inte lyckas alls.. :(

Hej jag är positiv idag :) Haha ;)

Ha de bra :)

Sara ♥

Huset rasar ihop

Godmorgon :)

Jag och Amanda blev just väckta av att det låter som att huset ska rasa ihop!!! Vi ska typ spinga och gömma oss i skogen så att vi kan sova, där är det nog tyst iaf ;)
Det är pappa som skottar bort all snö från taket, det låter verkligen som att taket ska rasa in.
Nu ska vi se på tv, omöjligt att sova iaf ;)

Sara

Kort

Hej :)

Jag har nu fått konstaterat för mig att jag suger på att spela kort. Jag gick ut på 2 poäng, Amanda hade 86 typ... ojoj, det är illa! Pappa och Lill låg på kanske 30-40 poäng. Jag borde kanske bara ge upp? ;) Haha

Nu ska vi kolla på Scrubs och dryga lite ;)

Sara

HAHA

VI ÄR COOLERS!
Sitter och kör BopIt med Amanda :D



Sara

fredag

Hej :)

Nu har jag kommit hem till pappa, väntar på att maten ska bli klar, och på att världens bästa Amandaa ska komma hit ;) hehe men nu ska jag äta så här kommer amanda :P


tjaa :D nu kom jag just hem till sara och sitter nu i en soffa och stirrar ut sara då hon äter midda :P ganska kul faktiskt haha :P
bara så att alla vet så har min dator gått sönder så jag kan inte ta mig in på den, och eftersom jag inte kan de så kan jag inte heller skriva på bloggen :( de är illa :O men ska försöka låna mammas dator nån gång :P men den är så extremt seg och laggig så jag vet inte om jag ids :P
ikv ska väl jag och sara kolla film, prata och umgås :) de va som ett tag sen vi va med varann själva :)
hihi favvo bilden ♥

men nu ska jag passa på att gå in på apberget och facebook medans sara äter :P

hejå

/Amanda♥

Fireflies



Sara ♥

Filmer

HEJmindatorhardamp.

Nu har vi rast mellan svenska och engelskalektionen som börjar snart, vi fick typ inget vettigt gjort förra lektionen, vi valde bara böcker som vi ska läsa. Jag ska läsa Anne Franks dagbok, eller så kanske byta till På västfronten intet nytt. Jag lär ju märka hur jag gör :)

Igår så kollade jag på Paranormal Activitysom jag har velat se länge, har trott att den skulle vara riktigt bra och hade hoppats på att den skulle vara läskig också, men den var inte alls så bra som jag trodde. Men men, nu har jag sett den iaf ;) Sen såg vi Kill Buljo och The ring. Kill Buljo var sjukt oseriös, och på norska dessutom, men den var ganska kul ändå ;) Hahaha



Men nu måste jag jobba , sen blire lunch :)

Sara ♥

min helg :)

hej, nu tänkte jag berätta vad jag ska hitta på i helgen :)
först imorn (fredag) så ska jag inte göra ngt spec :P men på lördag ska jag nog fara och åka i backen :) sen på kvällen ska jag sova hos killen :) vi ska väl se film och kanske hitta på nå annat :) spela monopol kanske :P haha sen på söndag så på kvällen så ska jag ock tim till myckle :P där vi ska laga och äta middag med mia och hennes kille simon :P sen efter de så ska vi kolla på film och mysa :) tror de kommer att bli en bra alla hjärtansdag :D hihi

men nu ska jag ta och göra mig klar för sängen :P försökte få tag på tim och prata lite men han svarar inte på mobilen "/ menmen så kan de va :P

hejdå och sovgott

/Amanda♥

hej hej leverpastej

Hej :)
Idag hade vi världens drygdag på skolan, kemi, fysik och biologi. Skulle egentligen göra en redovisning på biologin idag men jag hann inte för lektionen slutade, stackars mig då.. :] haha
Den redovisningen är också anledningen till varför jag knappt bloggat de senaste dagarna, har jobbat med den som galen! Plus att jag har gjort lite annat så jag har inte haft tid att sitta vid datorn.

Igår var jag och Jennifer i stallet och red Gasse och Kurre, det gick inte bra alls!
Först så ramlade med cykeln jag två gånger på väg dit, jag och mina enorma skills! :] Första gången fick jag cykeln över benen = aj, och andra gången så slog jag i båda knäna och segla en bit på isen, mysigt värre vare ;)
Kan tilläga att jag har ont i mina knän idag, de är blå.. x]

Sen så fick vi inte upp stalldörren, så Jennifer fick gå runt och låsa upp från insidan så att vi kunde få in hästarna. När vi väl kommit ut med hästarna så skulle vi in på en skogsväg och då skulle vi över en lite större plogkant. Gasse som jag red då gick på som vanligt åsså plötsligt så snubblade han och la sig ner i snön! Jag fick lite smått panik eftersom att jag inte visste vad han höll på med, han försökte varken rulla eller ställa sig upp och jag fick inte upp honom heller. En gubbe på gården fick komma och hjälpa till att få upp honom.

Eftersom att jag hade hoppat av så bestämde jag mig för att jag skulle gå en bit och se om van verkade röra sig normalt, men det var typ en halvmeter snö helt seriöst och det var ju inte roligast att plumsa där i sommarridskor.. kallt var det iaf! Resten av ridturen sket sig också, men jag orkar inte skriva allt. Kan bara säga att det inte var det roligaste jag gjort precis x]

Nu ska jag nog laga lite mat, vet inte vad men nått ska det väl bli ;)

Sara ♥

Onsdag

hej, sitter och pratar med min bästis gumma telefon <3 :P jag kom hem för typ en halvtimme sen, jag slutade kvart i ett idag och då for jag hem till tim ett tag, sen tog jag bussen från han in till stan och sen bussen hem till mig :) så nu sitter jag här ;)

innan jag for till tim så gick jag en stund på stan och kollade då mia skulle prova/köpa skor, men de blev john som provade hahah :P


snygggt john ;) hahahahahah

och idag igen på skolan så blev jag instängd på toaletten x) den här gången med john och mia :P haha och de va inte bara en gång heller :P

visst är vi fina? :P hehe

hejdå

/Amanda♥

Tisdag

hej, nu sitter jag här i mitt rum och kollar tv :) de blir väl en lugn kväll hemma :)

idag efter skolan så gick jag, john, emanuel och min älskling på stan :) john och tim åt på frasses och jag satt och kollade på, tog några bilder från de:P

svikare :O äter hos konkurenterna

tim :)<3

jag :O kolla bakgrunden, ser ut som om jag håller på att bli uppäten av en unge x) hahah

/Amanda♥

från filmkvällen :P haha



/Amanda♥

gårkvällens filmkväll :P




de blev en rolig men spårad kväll :P hehehe

/Amanda♥

3 månader <3

igår var de 3 underbara månader med dig min älskling ♥ de har varit de tre bästa månaderna i mitt liv :)
älskar dig gubben♥



/Amanda♥

Spårat

Hej :)

Jag kom nyss hem från John som har haft filmkväll :)
Kan ju säga att det spårade lite. Jag och Amanda hamnade i olika snöhögar typ 4-5 gånger = kallt och blött.. Sen vart vi lite mosade av värsta högen på oss.. ojoj, illa där ;) Menmen, vi båda lever iaf, om än vi var blöta om fötterna resten av tiden, haha. Vi fick även se vacker dans och annat fint, ;)

Nu är jag hemma igen iaf, sitter och sms:ar med lite folk och ska ta och se om jag hittar nått att se på tv:n, annars blir det nog att sova snart.

Hoppas att ni har haft en bra kväll! :)

Sara ♥

Lite väl facebookberoende?


Hahaha,..

Sara ♥

ut

hej :)

Jättefint väder idag, strålande sol och typ -3, så jag ska snart ut och springa med hunden :)
Måste bara orka kravla mig ut.. haha.
Blir kanske filmkväll hos John ikväll, om folk kan och vill så jag får hoppas att det går bussar hem också, för annars får jag problem.. ;)

Nej men nu måste jag gå ut snart, annars kommer det aldrig att bli :P

Sara ♥

jag lever

som sagt så har ju jag varit ute och övningskört idag :P jag överlevde som tur var och jag körde inte på nån heller: P men de va säkert för att jag redan varnat alla att hålla sig inne x) och som tur var gjorde dom de :D haha jag körde inte heller in i ngn snödriva elr nå :D hehe fast jag råkade köra lite för fort då jag skulle svänga så pappa var tvungen att dra handbromsen så vi sladdade lite också :P hehe men jag klarade mig ;)
nu sitter jag iaf på tims rum och bloggar, chattar och lyssnar på musik :P för en viss tim sitter i vardagsrummet och kollar på hockey :S de är såååå tråkigt att kolla på :O så jag gick och satt mig här istället :P haha
jaja vi hörs :) hejdå
/Amanda♥

Sämst

HAHAHAH
Fy så dåliga melodifestivalbidragen är... Andra bidraget, Jenny Silver, hade ju mkt fin dans också.. ;)

Sara

färgat håret

Hej :)

Nu har jag färgat håret! Det blev lite ljusare och rödare är var jag hade trott med det blev bra iaf hoppas jag. :)

Har inte gjort så mycket idag, mest bara suttit hemma. Ska snart ut med vovven en sväng tror jag, det har ju varit så fint väder idag så jag hoppas att det har hållit i sig :)

Nu ska jag se lite på tv sen bege mig ut i snön ;)

Sara ♥

hos mamma

Hej :)

Nu är jag hemma hos mamma igen. Sitter och ser på tv och sms:ar med John och Emanuel om en filmkväll. Får se hur det blir med det, skulle vara kul iaf :)

Senare ska jag se om mamma vill hjälpa mig att färga håret. Eller en toning har jag köpt :)


Chocolat - ljus guldmahognybrun

Hoppas att det blir fint! :)

Sara ♥

01:49

heej, jag sitter här i min säng och kan inte sova, jag la bort datorn och la mig för att sova men de gick inte :O kan tydligen inte sova så nu sitter jag och väntar på att min älskling ska ringa mig :P men de gör han ju aldrig för han lanar med några kompisar x) (att man orkar lana)

jag och sara ska hitta på ngt på måndag då vi är lediga, bara jag och hon men vi vet inte vad vi ska göra så ni läsare får mer än gärna komma med förslag om vad vi kan hitta på :D

ikv har iaf jag, tim, john, LL, thea, sofie och kw varit och sett på bio :P de blev ju som sagt Prinsessan och grodan :P
den va faktiskt ganska bra :P heheh de hände lite mer grejor i biomörkret men de ska jag inte ta upp :P hehe

imorn (elr idag blir de ju) så ska jag ut och köra bil för jag har äntligen fått hem papperen som gör så jag får övningsköra:P så då får ni ta och passa er, håll er inne på dan imorgon, så ni inte riskerar att bli påkörd av mig xP haha
elr ja jag ska väl först och främst göra innervik osäker :P haha men sen så :D

jaja men nu ska jag ta och spela nå spel elr nå så jag blir trött och kanske kan somna :P godnatt :)


/Amanda♥

haha

Hej jag pratar med världens bästa Amanda i tfn nu :D Haha, min höjdpunkt idag ;)
Men nu ska hon dissa mig, så nu är jag lessen igen :( haha

Ja jag skriver ganska nödvändiga inlägg ;)

Sara ♥

Hemma

Hej :)

Jag kom nyss hem, vi har varit och ätit en riktig gourmémåltid på Frasses, bara för att vi är nyttiga ;)
De små gullgurkorna (alltså Gustav och Trike) dissar mig, förutom när jag skulle ge dem mat, då tyckte de allt om mig... Haha

Ikväll ska jag väl inte göra så mycket, mest chilla framför datorn gissar jag. Har ingen aning och vad jag ska göra lördag-söndag för då kommer jag vara ensam hemma och jag kan inte ta mig någonstans utan skjuts, men det ordnar sig väl :)


Liten Trike ♥

Sara ♥

Matte

Hej :)

Nu har jag matte. Jag fattar mer än vanligt faktiskt så jag ska väl passa på at jobba lite! Haha.

Tänkte bara skriva nån liten rad nu eftersom att det inte är sakert jag hinner sen innan bussen ;)

Ha det bra idag!

Sara ♥

Kallt

hej :)

Nu har jag och Jennifer varit och ridit! :)
Det var hur kul som helst måste jag säga, och skönt att märka att mina kunskaper sitter kvar x] Fast jag satt lite snett ryggen hela tiden för jag försökte kolla halsen på Gasse om har gick hyfsat fint, haha.

Nu sitter jag och ser på tv, chattar, sms:ar och gör helt onödiga saker trots att jag borde plugga... Men det är ju så tråkigt.

Och DET ÄR ISKALLT HÄR I LÄGENHETEN! Usch, vi har elementen på högsta men inte hjälper det .. :(

Nej nu ska jag lägga undan datorn, krypa ner under täcket och plugga! :P

Sara ♥

Torsdag

hejhej, nu sitter jag här och kollar på tv och kollar runt på datorn :P men ska snart ta itu med pluggandet igen "/
jag har varit hemma från skolan idag för jag vakanade upp i morse och hade ont i magen :S men imorn så ska jag då på skolan för vi har prov :O men tror/hoppas de kommer gå bra för vi har jobbat med de här tidigare också :P

imorn så ska jag och några kompisar fara och kolla på Prinsessan och grodan på bio :P haha de blir jag, tim, john, kw, ll och thea :P hoppas de kommer bli roligt :P

men nu ska jag ta och plugga lite :) hejdå

/Amanda♥

:D

Asså vet ni hur glad jag är? :D
Har lite olika anledningar men bland annat att jag och Jennifer ska fara och rida Kurre och Gasse idag! :) Typ snart, jag är hur pepp som helst ;)

Nu ska jag slänga i mig lite mat :)

Sara ♥

Spanska

hej :)

Nu har vi spanska, vi ska jobba med våra dagböcker :)

I måndags var jag i skolan och träffade mina kompisar. Senare gick jag och handlade mat på affären. Min kompis spelade dator men jag kunde inte för min dator var trasig.

Så har jag skrivit om måndagen, fast på spanska. Visst är det vackert!? :') Låter som något som en 5-åring skulle säga xD

Sara

Coca-cola - kokain, man hör bara ju likheten!

Dom låter ju lika men det kanske inte hjälper.. ;)

Citat från mig själv för typ 3 minuter sen:

"Ah så gott med cola, och en massa kokain! Eller.. oj."
Jennifer: "HAHA! Du mena koffein!?"
Jag: "Neej.. Kokain blir mycket mer spännande! Hehe.."

Ja vi har lite smått roligt så här på kvällskanten ;) Det är illa när man börjar med sådana felsägningar.

Nu ska jag skriva min spanska dagbok (läxa i veckan, typ två meningar per dag! x]) sen ska jag läsa lite :)



Boken handlar om en skolmassaker på ett gymnasium i Sterling, som leds av en 17-årig elev på skolan. '
Den är riktigt bra! :)

Sara ♥


Eller?



Är det sant eller? xD Tycker den var lite ul iaf, men då har jag lite dålig humor just nu eftersom jag har fått i mig lite mkt socker, och mer ska det bli! Kladdkaka i ugnen ;)

Sara ♥

Ska jag ge upp eller vad?

Min skitdator har redan börjat strejka igen! Bluescreens. Jag blir galen. Jag har haft den i typ 8 timmar nu. Visst, jag klarar mig utan datorn hemma, men det blir svårt på vissa lektioner + att jag måste installera om allt varenda gång jag lämnar in den. Bara det tar alldeles för lång tid...

Så vad ska jag göra nu? Lämna in den på direkten och be dem göra något åt skiten på riktigt den här gången? Eller bara ge upp och inse att jag har en skitdator? ;)

Jaja, iaf, nu håller jag på att göra mat, en massa fett. Mmm.. tänk bara att det droppar. HAHA! ;)


Pommes blir det ;)

Men nu ska jag fortsätta med mitt, ha det bra :)

Sara

Onsdag

hejhej, kom hem från stan för ett tag sen :) vi slutade kvart i ett idag, så jag och mia gick till kaplan efter vi slutat för att träffa våra pojkvänner :D mia for före mig, hon och hennes kille skulle hem till honom:) jag va kvar på kaplan till typ tre med min älskling sen gick vi in till stan, och till dallas för tim skulle äta :) där träffade vi john som va lika konstig som vanilgt :P hehe här kommer lite bilder från dallas och idag :D

vårt fönster i klassrummet :P fick bara lust att ta kort på de :)

john :P han tog min mössa och satt den utan på sin hatt:O så nu är min mössa ännu större :O

min älsklings tim :) ♥


nu ska jag ta och plugga lite sen ska jag rensa ur min garderob :)

hejdå
/Amanda♥

Fjärde gången gillt?

Hej :)
Nu har jag fått tillbax min dator igen, hoppas bara att den håller sig bra nu. :)

Jag har inte gjort så mycket i veckan, hade träning igår där jag lyckades sträcka mig i nacken. Det händer alltid något. ;)

Idag har jag bara varit på skolan, har haft kemi, fysik och biologi, alltid lika kul ;) Sen var det idrott sista lektionen och då körde vi styrka/kondition med lite olika övningar, vi skulle bland annat dela upp oss i två grupper, ligga på golvet och rulla över varandra, låter kul va? hahha nae men det gick ganska bra iaf :)

Nu ska jag.. äta glass ;) Typ, eller nått sånt, sen ska jag se ikväll om jag kanske ska färga håret, vet inte riktigt om jag vågar göra det själv, det blev randigt en gång när jag färgade (A)

Sara

Tisdag

hej, idag har jag gått skola som vanligt, de snöade ganska reält imorse också, så jag bestämde mig att ta mina vackar rosa täckbyxor till skolan, jag skulle hursomhelst ha de på idrotten :P vi åkte skridskor :)
på svenskan och engelskan så såg vi på en film men kommer dock inte ihåg vad den hette, men den va skit bra :D
efter de så hade vi lunch rast och då satt jag och john vid datorerna och vi tog lite bilder som kommer här ;)

john ser jätte liten ut x)

vackra är vi ju xP

john :P

jag satt vi apberget.se på lunchrasten också :P man ser min visningsbild och man kan se min älskling och MrMuffin på bilden också :P hehe

john lekte med sin dator och då blev de sådär :P haha undra vad personen som hade datorn efter honom tänkte :P

john tog en konstig bild på mig :P ahahaha ser mongo ut:P

vackert john :P



här har vi john som har ont i huvet av slutet av vårdlektionen efter lunch :)

jag satt och lyssnade på musik på youtube, medans jag jobbade om diabetes :P



ikväll har jag inte gjort så mkt, jag har läst i vård- och omsorgsboken för vi har prov på fredag :O men jag tror de kommer gå bra för vi har jobbat med de vi ska ha prov på på höstterminen :)




jag tände även några ljus för att de skulle bli lite mysigt där jag satt och pluggade :P




jag saknar även min älskling Tim♥ :( kommer inte kunna va med han föränn på typ torsdag, känns som en evighet :O

men nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sova :)

hejdå

/Amanda♥

Dålig dator kanske?..

Hej :)

Nu har min dator fått nå fel igen så jag har ingen dator tills imorgon någon gång typ, jag måste ju ha fått värsta måndagsexemplaret...

Menmen, nu har jag lånat Jennifers dator lite tvärt bara för att kolla mailen och sånt, måste snart ner till tvättstugan och hänga lite tvätt, sen gå till skolan och äta lunch :)

Sara ♥

RSS 2.0