då man minst anar det

jaha då man minst anar de så är olyckan framme, lyckades idag då ja red timan ramla av och göra illa mig i mitt högra knä (där ja tidigare har opererat mig) gjorde hur ont som helst och kunde inte gå på benet så vi for på akuten, men som vanligt så säger dom "du får fara hem och om de blir värre så får du söka upp en vårdcentral". är så less på sjukvården, man får ju aldrig hjälp och då man väl får hjälp så blir man hemskickad... :O

min älskade pojke blev skrämd av en lastbil men de är ju sånt som kan hända då man handskas med hästar, inte hans fel att han blev rädd.


Mitt nya hår!



Sara ♥


Sista proven

Oh sweet mother, jag har aldrig varit så nöjd över ett terminsslut, och det passar ju bra att det är sista också då! Idag har jag fått veta att jag har 3 mvg till i avslutade kurser och det känns så skönt att allt är slut snart och att jag kan gå ut när jag är på topp i de ämnen som jag ska fortsätta med.


Np i matte E som jag skrev i fredags.
Nu fortsätter jag till hösten med att utbilda mig till matte- och biologilärare :)

Nu ska jag fortsätta att plugga till sista provet någonsin i gymnasiet ♥

Sara


Nu är de sommar på riktigt

Nu har då sommaren verkligen kommit, gud så varmt de är ute. nu kan man inte göra annat än att hoppas på att de håller sig till studenten också :) inte vill vi ha regn då inte ;)

idag och igår har jag då tagit en njutfull tur med min lilla pojke Timan, de var riktigt härligt i de fina vädret, höra fåglarna kvittra och allt :) Nu blir de att ta de lite lungt sen sova, är ledig imorn så ska nog till stallet för en till tur med Timan, hoppas bara att de är fint väder imorn också :)

hejdå

/Amanda

shoppat sommarkläder :)


en tunn svart sommar klänning

en färgglad genomskinlig t-tröja

ett blått längre linne

ett orange linne/klänning

RSS 2.0