Popcorn och Lakrits xD



inte världens skarpaste bild men :P

bättre sent än aldrig

har inte skrivit på ett tag nu men bättre sent än aldrig heter det väl? =)

I onsdags var vi ju iaf i Malå med skolan, det var kul men man kunde inte åka i svarta backen för liften var inte igång, men det får man väl prova nästa gång ;) När vi kom hem till skolan igen så tog jag och Amanda våra slalomskidor och traskade upp till vitbergsbacken och åkte i tre timmar till, måste faktiskt säga att det var mycket roligare där än i Malå men det är väl jag och Amanda ensamma om att tycka. Nu är det ju sportlov iaf så nu blir det så mycket slalom som möjligt ;)

Vi har ganska nyligen gått och upptäckt scientologi. Så mycket sekt som det kan bli och hur man kan tro på att det var aliens som skapade mänskligheten elr hur det nu var kan vi inte riktigt förstå men det är riktigt kul att läsa om det :D Southpark har en väldigt rolig tolkning av det hela som vi tycker att alla borde se på, där både Nicolle Kidman, Tom Cruise och John Travolta medverkar :D och R. Kelly kom jag på nu.

Amanda kom hit för ett tag sen, hon har färgat håret idag, väldigt snyggt blev det måste jag säga er :D Vi hade egentligen planer för ikväll men det har tydligen ändrats ganska mycket pga en sak som hände nyss :P Så nu ska vi nog se på film ikväll, och melodifestivalen såklart ;) haha

http://www.southparkzone.com/episodes/912/trapped-in-the-closet.html

Sara

Fettisdag =D

Idag äre semeldagen. Min mamma gjorde två semlor till mig men kunde bara äta typ hälften av ena :S jag tål inte grädde så bra så jag började må illa :O

man kan ju faktiskt tolka fettisdag på två olika sätt...
det sätt som man ska tolka det på är att det är fet-tisdag
men man kan även tolka det på ett annat sätt och det är fettis-dag xD haha
 

iaf så har jag varit sjuk idag och igår :S men nu är jag frisk och ska till skolan i morron och åka slalom med sara =) 

jaja men nu ska jag gå och smaka på mammas nybakade bullar XD 


// Amanda

malå =)

Kom just hem från skolan =) Känns som att vi har haft språk hela dagen, också har vi gjort typ två förberedelseprov inför nationella om två veckor, inte kul men det gick bra iaf.

Men imorgon har vi då inga tråkiga lektioner för då blir det malå med skolan :D Ska försöka åka lite mer den här gången än sist vi var där, då hade både jag och amanda lyckats bli sjuka :S Det blir lite längre skoldag imorgon, från åtta till fem, men det är det värt det ;)

Nu kom pappa och visa mig hans nya mobil, mycke bättre än min och han ska bara ha den i jobbet dessutom, liiite avundsjuk blir man ju, men men ;)


Måste gå nu, ska äta


Sara


bra låt xD

http://www.youtube.com/watch?v=Hv0azq9GF_g

Sara


tråkigt =(

Idag på musiken fick vi spela Maffian is Evil som Mattias och Lukas har skrivit, jag och ganska många andra skulle sjunga på den i musikalen så vi fick ha bild när musikerna tränade på sina ackord. Ritade en drake, men alla sa att det såg ut som en häst, vilket den också gjorde, men det var en drake ;)

Amanda var sjuk idag så det var inte kul, för Ll och Kw var jättejobbiga med mig och petade på mig hela tiden, men jag hade Amelia till min räddning så det gick ändå =)

Måste fortsätta att jobba med engelskan nu, hur tråkigt som helst. Det här inlägget var nog egentligen bara en ursäkt för att ta en paus i det ett tag, men det måste göras klart idag så det är väl bara att avsluta nu,

Sara =)=)=)


Damp hunden xD

Han som morrar och skäller åt allt... <- Toote

Flumt XD

Vi satt typ länge och såg på Rena Rama Rolf :P typ 5 avsnitt xD
Jag (Amanda) fick ett skratt anfall då Nisse i serien skulle slå iväg en golfboll, det såg skumt ut :D

iaf Sara lyckades spilla cola på sig själv på nått konstigt sätt :O
Nu höll hon på att göra det igen :P

Vi håller dessutom på att få damp på min hund Totte:S han skäller på allt och han ligger även och morrar hela tiden fast det inte finns nått att morra åt :O
 
HAHAHAHAHA xD

Amanda och Sara


melodifestivalen

bidragen i melodifestivalen var väll kanske inte precis dom bästa, speciellt inte bwo med alexander bards ridkläder... det var inte så snyggt, och man får ju nästan skämmas som hästmänniska XD

vi blir besvikna på svenska folkets röster som rösta vidare låten i got u istället för velvet, vilket var en stor besvikelse, men men, dom gick iaf inte vidare till globen :)

absolut rätt låtar som gick vidare till globen tillslut iaf =)

dagens ord: hemmAtelefon XD
dagens person: marre :D
dagens pinsamt: flygande mössa i backen
dagens måste: godis

Sara och Amanda

=)


salt och ketchup :(

vårat första inlägg på bloggen som skulle skapas förra helgen, men det vart ju som aldrig, för att en viss persn var sjuk, *host*  :-P men nu iaf så är den igång, nu ska man bara försöka ladda upp bilder och sånt om vi hittar nå .. och så ska man ju ha nått att skriva om.

igår iaf så gick vi till stan efter skolan och satt i trappen i åhlénshuset och vänta på skjuts. efter ett tag så vart vi less så vi gick till max för att äta middag, när vi fick våra hamburgare så märkte vi att det var ketchup på dem! inte gott, också smaka de bara salt dessutom, helt missnöjda gick vi därifrån iaf utan att äta upp all mat eftersom de bara smaka salt och ketchup, så vi gick till biblioteket och skulle låna en film för vi hade inga pengar så vi kunde gå till hemmakväll. efter att ha gått igenom alla filmer som fanns där och hittat en film som verkade hyfsad så skulle vi låna den på mitt (sara) kort eftersom att man måste vara 16 för att få låna, men det gick tydligen inte för jag hade visst fått två påminnelser på en försenda bok. det enda problemet är att jag aldrig fått dom där breven eftersom dom skickat dem till min gamla adress... så vi fick gå därifrån utan film.

idag var vi i backen och åkte slalom, lika kul som alltid, speciellt att åka i funparken :D vid halv fyra så åkte vi ned till shell för att köpa godis och coca-cola till ikv, då såg vi att det var marre som jobba så vi prata med henne ett tag innan vi fick hämtning av larserik och for hem :)

sen ska vi se på melodifestivalen och laga mat själva eftersom vi är själva här idag, det är ju bara att hoppas att det blir ätligt annars får man väll leva på godis :-P

Sara och Amanda :D


RSS 2.0