hahaha ;)


hemsk film..

Kom nyss hem från att ha varit hos grannen i en och en halv timme. Riktigt långtråkigt och hon insisterade på att jag skulle se en film på min katt som bråkar med hennes katt... Och på alla kattungar som de haft...
Mitt i filmen så hade hon filmat nått annat och det visade sig vara jag och Sofie som badade i deras pool för fyra år sedan! Det var riktigt så jag skämdes :-P

Upptäckte också att både Sofie och Amelia har skaffat blogg nu :) Det ska bli intressant att läsa ;)
Borde väl skriva vad de heter också
www.lonelyroad.blogg.se och www.yesterdayz.blogg.se :)

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting ;)

Sara

bara för att videon är bra ;)


hejhej

Det var ju nationella idag, det gick ganska bra faktiskt ;) bättre än väntat iaf :-P
Efter lunch, som var palt (....), så var det elevens val och idrottsgruppen skulle bowla så det var bara att bege sig ner till bowlingkompaniet på andra sidan stan, fast det var ju inte så jobbigt eftersom jag, Amanda och Ll körde moped dit =) Det gick inte så bra för mig precis, jag kom trea av fyra spelare, men jag är ju inte så bra på att bowla heller..

När jag kom hem efter skolan så for jag och Lill till stan och hämtade mina New Body saker som jag skulle dela ut och sen for vi till optikern och hämtade mina glasögon, det är väldigt ovant att ha dem och inte särskilt fint heller men det blir nog bara att ha dem hemma =)

Sen så mopedade (xD) jag upp till byn och delade ut sakerna, det var väl inte heller så kul eftersom att alla småvägarna är fulla med is och spåriga som bara den, skulle vara skönt om det bara kunde smälta bort snart och bli sommar =D

Nu är det ju inte länge kvar till Englandsresan så det är väl någonting att se fram emot :)



Sara


tjolahopp xD

den här dagen har gått fort, först så hade vi eng/sve efter det matte :) thomas hade lovat att sjunga för oss innan vi gick på lunch och det gjorde han. på lunchrasten blev jag och sara mobbade av LL och KW :S först dissade dom oss på matan sen "kittlade och petade" dom på oss. men sara blev mest utsatt för hon är super kittlig. men akta er om ni ska försöka kittla henne, hon sparkas, bits och skriker då :P så akta er...
jaja, efter skolan åkte jag hem och läste en eng bok. sen bar det av till SRK. det var skit tråkigt, vi fick träna "häst vid hand" och det kan jag sen länge tillbaka :O så det kunde jag...

ska fortsätta läsa eng boken nu tror jag :)

god natt


Amanda


jag vet vad du gjorde förra lördagen

Det var bäst ;)

Jag höll på att skratta ihjäl mig varenda gång han gjorde bort sig med att typ slå ihjäl dom farliga räkorna, lista ut hur pasta såg ut elr prata "engelska".

Riktigt kul =D

Sara


eddahallen

Idag var vi och badade med Emilia, min lillasyster, på Eddahallen. Det var rätt så kul, det roligaste var väll att få träffa Emilia ;) När vi satt och åt glass vid cafeterian  kom det en kille som var utklädd till GB-clownen och delade ut glass och badbollar till alla småbarnen, man kunde inte göra nått annat än att skratta. Han hade på sig en orange peruk och clowndräkten var för liten på honom så han hade inte fått igen dragkedjan ordentligt, xD

Tog lite bilder också =)




Sara

lite bilder

Lägger in lite bilder från igår nu, orkade inte igår ;)

Ibland gick det vägen...

 
...men mest så låg vi på marken


Observera att hjälm var ett krav för att få åka, därför såg vi ut som ägg :]


klutmark

Idag på förmiddagen vart det  Klutmark med de som ville från skolan. Som jag skrev i förra inlägget så skulle Thomas lära oss att åka snowboard (gayboard enligt Johan mfl.). Det var jättekul, när jag väl tog mig upp i liften och kunde åka nästan hela backen utan att ramla =D Men många fall blev det av, både jag och Amanda ramla bakåt, åt sidorna ( hur man nu lyckas med det men vi ÄR ju duktiga) och frammåt. Nu sitter jag här och ser hur mina knän skiftar lite vackert i en massa olika färger, men det var värt det, helt klart! =D Tog några bilder också och de kommer jag väl lägga in ikväll, om jag får in bilderna på datorn ;)

Efter lunchen skulle vi ha halvklass med slöjd/bild, men våran slöjdlärare var typ sjuk elr nått så hela klassen fick ha bild istället =) Sista lektionen skulle vi ha idrottsteori men lärarens barn var sjuk så han kunde inte vara där så vi hade Hans istället för Thomas. Då tog vi upp klasströjorna, igen. Det vart bestämt ett nytt tryck så att alla skulle bli nöjda så det vart "aldrig förr har så många gjort så lite på så lång tid" elr nått sånt men det blir nog bra =D

Det vart alltså inte en så vanlig dag men det var kul =)
Nu ska jag typ göra läxa, blä.

Sara

tråk

Idag har det typ inte hänt någonting.. har bara tråkat hemma framför tv:n, förutom skolan såklart. Vi hade typ den fjärde omröstningen om texten till klasströjorna och idag bestämdes det att det ska bli texten "Klassen som Gud glömde", vi får väl se hur länge det håller tills någon tycker att det ska ändras igen, men förhoppningsvis så är det slut med det är nu =)

Imorgon blir det Klutmark med skolan igen, Thomas ska lära mig och Amanda att åka snowboard så det blir nog kul. Vi har ju gjort ett mindre lyckat försök tidigare som slutade med slalom istället ;)

Jaja nu ska jag tråka vidare =)

Sara

boktips :]

Idag blir det nationella i svenska då, typ hör- och talförståelse elr nått sånt =) Halva klassen gjorde bort det igår och enligt dem så var det inte så svårt och det kan man nog lita på ;)

För några dagar sen började jag läsa en bok som jag lånat av Amelia, den är verkligen jättebra och jag är helt fast. Boken handllar om Anna, en tjej i yngre tonåren som har donerat blod till sin cancersjuka syster Kate hela sitt liv. Men när hennes föräldrar vill att hon ska donera en av sina njurar så får hon nog. När föräldrarna inte lyssnar på henne så stämmer hon dem för rätten till sin egen kropp, trots vetskapen om att Kate troligast inte överlever om hon inte får en ny njure.
Boken heter My sisters keeper och är skriven av Jodi Picoult.
Än en gång; en jättebra bok som alla borde läsa :]

Nu måste  jag göra mig klar för skolan så jag hinner med min skjuts =D

Sara


Lördagen :)

lördag var en slappar dag, men på kvällen bar det av till stallet på min brorsas BMX vi fick turas om med att cykla och stå bakom på de där pinnarna :P det var lite vingligt då sara skulle cykla, men bara i början, för hon hade aldrig gjort det förr (cykla kan hon men inte så bra då nån står bakom:P men det gick då ganska så bra då hon hittade rätt taktik) då vi kom fram till stallet så skyndade vi oss ut och rida medans det fortfarande var ljust ute. det var inte meningen att vi skulle rida nå långt men det blev ett varv runt innervik :P så vi var borta en timme, det var kul. det var det som hände igår :P

bye bye
 
/amanda  

hej =)

Idag så skulle vi ha elevens val efter lunch men pga. för få lärare så blev det inte av. Men vi hade iaf idrott istället, längdskidor på vitberget. Jag följde med Johan, Emanuel, Mattias och LL och åkte off pist, det var mycket roligare än att åka längs spåret. Första biten gick ganska bra, men just innan första branten så ramlade jag.. Efter att jag skrattat klart och fått mig upp på skidorna igen så åkte jag ner för branten, och ramlade igen. Jag, LL och Johan stod och väntade ett tag på Emanuel och Mattias som hade åkt en annan väg. När det var dags att åka i nästa brant, som var betydligt mycket större än den första, så lyckades jag ramla en tredje gång just när jag kommit ner. Då åkte jag förbi LL som ramlat lite längre fram och stannade vid sista backen, då kom LL helt oväntat och knuffa ner mig för backen, ut på spåret också snubbla jag över Emanuels skidor, fjärde gången. Då fick jag en skrattattack och låg på marken och skratta ett tag så då hann Emanuel, Mattias och Johan fara iväg en bit. Så då skulle jag åka ikapp dom men då kom LL bakom mig och skulle åka om mig, men jag ville inte det så jag försökte åka snabbare men då korsa sig skidorna och jag bara flög fram. Efter ännu en skrattattack så ställde jag mig tillslut upp och märkte att dom som åkt före försvunnit helt så det  var bara att försöka att åka ikapp dom. Men vi kom inte så långt... för min stav hade gått av i det femte fallet.
KW hade tydligen också varit väldigt lättroad och dansat till musiken som spelades vid skidstugan och också ramlat fem gånger, i det vanliga skidspåret xD
Det var min idrottslektion det, väldigt kul faktiskt =)

Efter skolan begav jag och Amanda oss ner till stan och Hemmakväll. Vi hyrde två filmer till imorgon kväll då blir det filmkväll med "det vanliga gänget" =D Det vart The Hills Have Eyes Unrated och The Hills Have Eyes 2.

Efter det for vi hem, min bror skulle komma idag och fira han och min låtsasbrors födelsedagar, det var kul, vi satt och disskuterade skillnader, för- och nackdelar med Sverige, Norge och USA. =D Jag ville veta hur "billigt"  118 800 egentligen var så jag provade sms:a. När jag väl fått svar på frågan jag skickat så tog dom en avgift på 15kr, så det var inte så väldigt billigt, som man kunde gissa ;)

Sara


Stall, stall och ännu mer stall xD

idag var det skola igen :S men det är iaf kul att få träffa klasskompisarna igen.

efter skolan så var det hem o vila innan min ridlektion började... det gick bra att rida på SRK vi fick träna på att göra skänkelviknigar, jag hade afrodite och allt gick fin, fint.

efter det så var det bara att fara till "vårat" stall och mocka, göra mat och rida på Tiger. men det var sara som fick rida henne, hon hoppade henne på banan i ca 40 min :P det gick bra, hon hoppade kanske 50-60 högt :)
tiger blev lite svettig men allt gick bara bra :D

 

Amanda


Ridhuset mitt i natten

Man har ju hört en massa spökhistorier om Srk, men precis som väntat så var det inga "manegespöken" där när vi kom dit, inte heller några spökhästar i någon av de stora speglarna, lite av en besvikelse kanske? Man hade ju inte bara blivit lite rädd om man skulle se något ;)
 
När vi kom till ridhuset så stod det en hel bana framme, så innan vi kunde börja så fick vi lov att plocka ner några hinder och bygga nya.

Primo i väntan på att träningen skulle börja, lite nyfiken på grannen Karl-Gustav. =)


Sara


skräckupplevelse o.O

igår (lördag) så var jag och sara uppe på SRK och löshoppade fyra hästar, Primo, Kloetta, Fraggan och Obban. först ut var primo, han var helt galen och jag kom inte ihåg så mycket av vad som hände men vi överlevde iaf. jag och sara var stoppare i slutet av banan, det betyder att vi ska skulle stoppa hästarna då de kom i full galopp mot oss, och sen gå med dom till början av banan. det var en upplevelse som jag och sara sent kommer att glömma.
primo var helt galen och vi fick jaga honom runt hela manegen för vi fick inte stopp på honom i slutet av hoppbanan.
sen var det fraggans tur att hoppa och i början var hon lugnare än primo men efter ett tag så blev det lika problem igen. sara sa sen att hon tydligen hade "attakerat" mig men jag kom inte ihåg det, för jag hade fullt upp med att få tag på henne och samtidigt akta mig för att bli på sprungen. iaf så en gång då hon kom så vände hon om efter sista hindret och hoppade över det från stillastående. hindret var 110cm högt och det tog hon från stillastående.
sen var det kloettas tur och det gick bara bra, inget spec hände.
efter henne var det obbans tur, han hoppade och i slutet så fick han nå damp ryck och sparkade bakut, men det var inget mer med det.
vi for till SRK kl 20.00 och var hemma 00.40 :P så vi var lite trötta idag.

det var det mest spec som hände igår :D

hejdå

//amanda

yey


kul xD


Piteå xD

ja, då var det fredag då :)
idag har jag, sara, LL (simon) och coppar (robin) varit till piteå och badat hela dagen. vi åkte kl 09.00 i morse och kom hem vid 17.00 :P det var skit kul, fast vi började frysa så vi satt i en bubbelpool. det var lite störande för det kom folk hela tiden och satt sig så det blev proppfullt i poolen :S men vi överlevde. då vi suttit där ett tag  så började ett band elr nått att spela men man hörde inte ett skit av vad dom sjungde för det ekade, en av de sånger de sjöng var havet är djupt (från lilla sjöjungfrun) xD
det var typ det som hänt idag :) förutom att vi badade och hade kul men det orkar jag inte skriva för det skulle bli så långt då :P 

hej då

//Amanda

Staaan

idag var jag o sara på staaan o sprang runt =)
sara hittade en snygg tröja men hade inga pengar så hon kunde inte köpa den :S
jag skulle kolla om en ny bikini men det gick inte så bra så jag får nöja mig med min gammla ett tag till...xD
då vi gått ett tag så blev vi less och visste inte vad vi skulle göra i en timme till så vi gick till bio:n och satt där en timme, tills mamma kom och hämtade oss. då vi satt där o väntade så kom min moster med familj, de skulle kolla på bolt med totte (hennes killes son). då de gått så kom det några tjejer som ställde sig och bråka utanför bio:n :S

jaja ska dra nu hejdåå

p.s. om nån vill donera pengar till saras tröja så är ni helt välkommna att göra det xD

/Amanda


bada =)

Känner mig lite dissad av Amanda just nu, hon har blockat mig på msn, fast det var visst inte meningen men nu får hon inte upp blockeringen... vilket är en STOR katastrof... eftersom att vi sitter i samma hus, samma rum och samma soffa och absolut inte kan kontakta varandra på något annat sätt än via msn!

Iaf, så var vi och badade på Edda idag, ganska så tråkigt faktiskt men bättre än att bara sitta hemma och tråka :) Amanda ska sova här ikväll så vi får väl försöka hitta på något att göra, men jag gissar att det bara blir att sitta vid varsin dator som vanligt ;)

Amanda och hennes dator var inte riktigt överens med varandra för ett tag sen, för att den skickade inte iväg några mail och så ville den inte blocka upp mig :( Men egentligen är det nog inte så konstigt eftersom att det är en av de underbara datorerna som vi får på skolan.. Inte många i klassen som har en dator som har hållit sig "hel" utan att krångla under dom tre åren som vi har haft dem. Men dom är då ändå mkt bättre än att vara utan =D

På fredag blir det Piteå och bada med några kompisar, bla. Amanda såklart ;) Det kommer att bli hur kul som  helst, längtar redan =D




Sara


RSS 2.0