salt och ketchup :(

vårat första inlägg på bloggen som skulle skapas förra helgen, men det vart ju som aldrig, för att en viss persn var sjuk, *host*  :-P men nu iaf så är den igång, nu ska man bara försöka ladda upp bilder och sånt om vi hittar nå .. och så ska man ju ha nått att skriva om.

igår iaf så gick vi till stan efter skolan och satt i trappen i åhlénshuset och vänta på skjuts. efter ett tag så vart vi less så vi gick till max för att äta middag, när vi fick våra hamburgare så märkte vi att det var ketchup på dem! inte gott, också smaka de bara salt dessutom, helt missnöjda gick vi därifrån iaf utan att äta upp all mat eftersom de bara smaka salt och ketchup, så vi gick till biblioteket och skulle låna en film för vi hade inga pengar så vi kunde gå till hemmakväll. efter att ha gått igenom alla filmer som fanns där och hittat en film som verkade hyfsad så skulle vi låna den på mitt (sara) kort eftersom att man måste vara 16 för att få låna, men det gick tydligen inte för jag hade visst fått två påminnelser på en försenda bok. det enda problemet är att jag aldrig fått dom där breven eftersom dom skickat dem till min gamla adress... så vi fick gå därifrån utan film.

idag var vi i backen och åkte slalom, lika kul som alltid, speciellt att åka i funparken :D vid halv fyra så åkte vi ned till shell för att köpa godis och coca-cola till ikv, då såg vi att det var marre som jobba så vi prata med henne ett tag innan vi fick hämtning av larserik och for hem :)

sen ska vi se på melodifestivalen och laga mat själva eftersom vi är själva här idag, det är ju bara att hoppas att det blir ätligt annars får man väll leva på godis :-P

Sara och Amanda :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0